Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Extra nieuws januari 2021

Extra nieuws januari 2021

20 januari 2021

Tweede druk van ‘Iedere dag geluk’

De tweede druk van het derde boek van Erik Smithuis “Iedere dag geluk, leven vanuit meer inspiratie en plezier” is een feit. Door de Corona crisis zoeken steeds meer mensen naar inspiratie om zichzelf te ontwikkelen en tips voor een goede balans tussen werk & privé.

Erik Smithuis is naast schrijver allereerst ondernemer. Zeventien jaar geleden begon hij samen met zijn studievriend het trainingsinstituut ICM Opleidingen & Trainingen. 

ICM is al jaren beoordeeld als een van de allerbeste werkgevers en opleiders van Nederland. Door Eriks gedrevenheid om naast ondernemen zijn inspiratie en kennis te delen, begon hij met 

schrijven en spreken voor bedrijven. “Mijn visie over succesvol ondernemen én gelukkig leven wil ik graag delen, zodat meer mensen hierdoor geïnspireerd worden”, vertelt Erik. “Ik geloof dat goed ondernemerschap een combinatie is van inzet en geluk. Ik houd ervan om teams in beweging te krijgen en talenten te versterken. Daarnaast is het bewezen in diverse onderzoeken dat gelukkige mensen beter presteren”. Al jaren geeft Erik seminars en tegenwoordig ook online workshops als inspirator met thema’s als succesvol samenwerken, persoonlijk leiderschap, een positieve organisatiecultuur en sleutels tot geluk.

“Door de pandemie word je als bedrijf en als mens absoluut gedwongen om out of the box te denken. ICM is alle trainingen online gaan organiseren en dat is een succes geworden. Daarnaast had ik meer tijd om na te denken over mijn specifieke rol als leider en inspirator. Schrijven en mijn ervaringen delen maakt mij gelukkig met als resultaat het boek ‘Iedere dag geluk’, aldus Erik. 

Dit is absoluut geslaagd, want de tweede druk ligt vanaf 21 januari in de boekhandel en is online te koop via de bekende aanbieders en zijn eigen site: www.eriksmithuis.nl. 

In het boek lees je over 11 geluksthema’s, die meer plezier toevoegen aan je dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan ‘zoek de stilte op’  of ‘vergeef jezelf en een ander’. Het is een leuk boek om erbij te pakken als je met een heerlijke cappuccino of een goed glas wijn op de bank zit.

De recensies zijn lovend op bol.com:

“Een fantastisch boekje, makkelijk geschreven en heel toegankelijk. Leuke anekdotes en inspirerende teksten om direct in je leven mee te nemen”.

“Erik Smithuis legt op een heldere en praktische wijze uit hoe je het brein met het hart kunt combineren. Dagelijks worden we overspoeld met veel externe prikkels die ons brein zwaar belasten, waardoor en minder ruimte is voor onze intuïtie, ons hart. Het boek van Erik geeft je praktische handvatten en voorbeelden waardoor je de regie over je eigen leven weer in handen kunt nemen”.

“Zeer inspirerend”.

“Het boek is makkelijk leesbaar en een fijn moment voor jezelf”.

Note:

Inspired ByBar Events verzorgt de Public Relations voor Erik Smithuis en zijn boek.