Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

ByBar

Barbara is een mensen mens. Zij heeft snel door wat er leeft binnen een bedrijf en draagt bij aan de optimalisatie van de juiste sfeer

Mijn kracht

Ik geloof in een evenement met inspirerende inhoud. Een Inspired ByBar event biedt die extra verdieping en verbinding. Uiteindelijk wil elk bedrijf resultaten zien op gebied van effectiever samenwerken, het optimaliseren van de werkcultuur en het verhogen van de omzet. Dat kan door je medewerkers te belonen, motiveren en inspireren. Een tevreden en gemotiveerd team presteert gewoon beter!
1
2
3
1
2
3

Belonen

Door meer thuiswerken, verlies je als leidinggevende het persoonlijk contact! Hoe laat je je waardering blijken?

Inspireren

Je wilt jouw visie en kernwaarden delen en je team motiveren, maar dat is nu lastig. Hoe kun je toch verbinden?

Behouden

Investeren in je personeel kost tijd & geld. De Z generatie wil bijdragen, de Millennials willen meer vrijheid, de Babyboomers hebben vaker last van stress. Hoe maak je alles bespreekbaar?

Met een strategisch plan kun je samen met je medewerkers je doelstelling bereiken door een evenement met inspiratie. Ik word tijdelijk deel van jouw team en denk mee om het juiste thema te bepalen. Een event klein of groot, creativiteit zit juist in de details en herhaling. Maar altijd met verdieping, iets verrassends en nieuws. Door inspiratie en verdieping. Exclusiviteit voor elk budget!
Ik werk graag samen met bedrijven en ondernemers, die net als ik, open minded zijn. Ik wil ‘Verbindende Inspiratie’ bieden, dus een leidinggevende moet wel durven kiezen voor een andere concept. Dat kan de Ice Man zijn bij een Leadership programma, die managers uit hun comfort zone haalt, een mindful bokssessie voor de team spirit of de stilte opzoeken door een meditatie van Tijn Touber. Over deze teambuilding dag wordt langer nagepraat en nieuwe persoonlijke ervaringen worden gedeeld via social media. Ik word gelukkig als deelnemers na een event begrijpen waar hun werkgever voor staat en zelf deze kernwaarden gaan delen. Dat is impact!
Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Barbara

Transparant

Transparantie en duidelijke communicatie staan voorop. Transparant door directe facturatie van leveranciers en een duidelijk voorstel met preproductie uren en een vast dagtarief gedurende het event. Hierdoor zijn er geen financiële verrassingen achteraf. Voor elk budget is iets mogelijk en natuurlijk bewaak ik dit budget. Ik werk samen met de beste leveranciers op gebied van filmregistratie, geluid, catering, decoratie, hostess service en veiligheid.

Senior Event Manager

'Jouw Senioriteit is echt een pré'. Ik vat dat tegenwoordig als compliment op, maar in het begin gruwelde ik ervan als een relatie dit tegen mij zei. Dertig jaar geleden ben ik mijn carrière gestart in de marketing communicatie. Naast magazines, nieuwsbrieven, filmpjes was de finishing touch altijd een live evenement voor dat extra persoonlijke contact. Gastvrijheid en service tot in elk detail, zat al in mijn genen maar bij Joop van den Ende Musicals leerde ik de fijne kneepjes van het vak. In 2013 begon ik mijn eigen bedrijf Inspired ByBar Events&PR in Hong Kong. In 2019 heb ik, in samenwerking met een aantal experts op gebied van motivatie en welzijn, de One Day Business Retreat geïntroduceerd. De inspirators bieden op deze offline dag technieken om stress te verlagen, focus te verhogen en hiermede een goede balans van werk & privé te vergroten. Een uniek tailor made programma met prominente sprekers! Sinds Corona werk ik samen met een visual motivator om bedrijfsfilms te maken. Meer info: