Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

inspired event bybar sprekers inspirators banner

Sprekers

Sprekers met diepgang, persoonlijk contact ook tijdens online events, dat is inspireren. Thema’s zijn: team building, ziekteverzuim, focus

Online of Live. Een spreker inspireert!

Sprekers met diepgang, persoonlijk contact ook tijdens online events, dat is inspireren. Thema’s zijn: team building, ziekteverzuim, focus, de-stress, sustainable leiderschap, werk/privé balans, vitaliteit. Deze professionals zijn op hun vakgebied toonaangevend en gelijktijdig open minded. Inspirators die zich verbinden met hun publiek en zelfs online iemand kunnen raken! Dat kan niet iedereen. Ik heb elke spreker persoonlijk geselecteerd en ik geloof in hun verhaal. Bij inventarisatie van je doelstelling en doelgroep weet ik onmiddellijk welk thema en welke spreker bij jullie organisatie passen.

Geïnteresseerd?

  Sprekers en inspirators

  Leonie Stekelenburg

  Mede eigenaar Mindfulbizz, Trainer, Developer, Change Facilitator

  Thema: People Planet Profit Purpose, Mindfulness

  Onderwerpen: Team trust | Leadership | Sustainability | Systems Change | Program Designer

  Leonie is een ervaren trainer bij multinationals, MKB, start ups, consultant bureaus en duurzame organisaties. Door haar achtergrond als strategisch consultant  is zij een gelijkwaardige sparring partner. Haar visie om uit de vecht-vlucht-bevries reactie te stappen bij veranderingen ten opzichte van duurzaamheid en klimaat, deelt zij door een 2 uur durende workshop.  Ook biedt Leonie trainingen op gebied van mindfulness en begeleidt organisaties en 1 op 1 leidinggevenden met diverse programma’s om teams en bedrijven de volgende stap te nemen naar People Planet Profit Purpose.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirator

  Erik Smithuis

  Inspirator, ondernemer, motivator, oprichter/eigenaar ICM

  Thema: Succesvol samen werken & positieve organisatiecultuur

  Als succesvol ondernemer van ICM Opleidingen & Trainingen en al jaren op een rij beste werkgever en opleider van Nederland, motiveert Erik over (persoonlijk) leiderschap, samenwerken én hoe je als team/organisatie een succesvolle en positieve bedrijfscultuur kunt creëren. Erik is ervan overtuigd dat ieder individu meer uit zichzelf kan halen en is gedreven mensen te inspireren tot persoonlijke groei. Zijn kracht is op heldere en verrassende wijze zijn boodschap over brengen. Op een interactieve wijze weet hij zijn kennis over te dragen aan het publiek. Nooit saai en je gaat na een webinar of seminar van Erik meteen met zijn positieve tips aan de slag. Zijn 5e boek ‘Iedere dag Geluk’ is net uit en voor iedereen makkelijk te lezen over leven vanuit meer inspiratie en plezier.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirator

  Christian Kromme

  Visionair, Futurist, bestseller auteur

  Thema: De toekomst en invloed bij bedrijven van robotica, autonome auto’s, internet, kunstmatige intelligentie.

  Tijdens zijn inspirerende lezingen vertelt Christian hoe organisaties en bedrijven kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. Hij spreekt ook bij Tedx Talks. Zeker in de nieuwe digitale economie, waarin mensen verbinding zoeken nu alles online gecommuniceerd wordt, heeft deze futuroloog interessante inzichten. Met een eigen studio om te live streamen is hij zijn collega’s weer ver vooruit. Met masterclasses van de Future Proof Academy geeft hij een push naar de digitale economie. De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: ‘Humanification; go digital, stay human’. Zijn boek van 2017 bereikte in Amazon.com hoge cijfers.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirator

  Guy van Liemt

  Bedrijfseconoom, Register Marketeer, jurylid NIMA, auteur en programma directeur bij Erasmus Happiness Economics Research Organization

  Thema: Purpose en zingeving in een bedrijfsmatige context

  Als program director bij de Erasmus Happiness Economics Research Organization (EHERO) geeft Guy regelmatig lezingen voor organisaties over geluk op de werkvloer. Ook is hij actief als adviseur strategische marketing, communicatie, branding en als trainer bij diverse marketingcommunicatie opleidingen met zijn boek ‘Marketingcommunicatie in 14 stappen’. De combinatie van branding en zingeving maakt Guy een interessante spreker voor bedrijven, die op zoek zijn naar meer verbinding en innerlijke motivatie.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirator

  Mark Tigchelaar

  Neuropsycholoog, oprichter/eigenaar Focus Academy, auteur, inspirator

  Thema: Focus, training van je hersenen, productiviteit

  Mark Tigchelaar studeerde neuropsychologie en specialiseerde zich in het verbeteren van prestaties en het optimaal benutten van het brein bij medewerkers. Hij is betrokken bij diverse tv-programma’s over het brein, gaf TEDX-talks, interactieve workshops voor bedrijven en schreef vijf boeken over hoe je meer uit je brein kunt halen. Zijn laatste boek ‘Focus Aan/Uit’ is nu een bestseller! Hij heeft een aantal gouden tips waar je meteen mee aan de slag kan om je concentratie te vergroten en productiviteit bij je team te verbeteren. Als een van de meeste populaire sprekers van 2019, weet hij als geen ander te inspireren en meteen de productiviteit van medewerkers te verhogen.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirator

  Manon Kerkhof

  Urogynaecoloog, oprichter/eigenaar Curilion Vrouwenzorg Centrum, inspirator

  Thema: Aandacht voor vrouwelijke hormonen om ziekteverzuim te verlagen.

  Manon studeerde geneeskunde in Utrecht en voltooide de opleiding tot gynaecoloog aan het VUMC. Zij is een van de slechts twintig geregistreerde urogynaecologen in Nederland. In 2016 nam zij het initiatief voor integrale zorgprogramma’s FIT@WORK4WOMEN waarbij lichamelijke & mentale zorg wordt geleverd voor vrouwelijke medewerkers rondom de bevalling en de overgang. In 2017 startte zij met Curilion, een door het Ministerie van VWS erkend Zelfstandig Behandel Centrum voor vrouwenzorg. Haar wetenschappelijk onderbouwde boek ‘Ook leuke meisjes worden vijftig’ heeft al een tweede druk en is pas eind 2020 uitgekomen.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirators

  Mikkel Hofstee

  Oprichter/eigenaar van Lifeguard, inspirator, voormalig bankier ABN Amro

  Thema: Vital Leadership, vitaliteit binnen organisaties, beter presteren door in balans te zijn.

  In een vitale organisatie werken mensen met energie, bevlogenheid, veerkracht en plezier. Met efficiënte teams met gemeenschappelijke doelen en wederzijds vertrouwen. En een leider die dat stimuleert en mogelijk maakt.

  Lifeguard was een van de eerste organisaties die vitaliteitsmanagement biedt voor bedrijven, grote organisaties maken gebruik van zijn adviezen. Mikkel staat voor impact maken zodat we op een plezierige manier met elkaar omgaan in Nederland zonder tijd en energie te verspillen aan vervelende regels of angstig gedrag. Zijn boek ‘De oermens 2.0’ is het lezen waard.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirators

  Tijn Touber

  Meditatie coach, columnist, inspirator, schrijver

  Thema: Meditatie, zin van het leven, verdieping, ontspanning

  Tijn is oprichter van de succesvolle band Loïs Lane. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en geeft meditatie trainingen aan onder ander de Amsterdamse politie, delinquenten, zakenmensen, dokters en vele anderen.  Hij is initiatiefnemer van het landelijke meditatie netwerk Stadsverlichting met meer dan duizend huiskamers. Tijn schreef 6 boeken over zijn innerlijke avonturen en zijn boek Time Bender uit 2019 is visionair. Hij geeft interactieve meditatie workshops op weekend retreats en is een goeroe op het gebied van in het Nu zijn. Ook interessant om als inspiratiesessie online voor een kick off of teambuilding te boeken.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirators

  Fennande van der Meulen

  CO-founder Happy Office, bedenker van Week van het Werkgeluk, schrijfster en communicatie specialist.

  Thema: Werkgeluk & Purpose

  De specialiteit van Fennande is Purpose en story telling voor organisaties waarbij HR uitgangspunten en organisatiecultuur principes met verander management worden gecombineerd. Zij begeleidt workshops en incompany programma’s om werkgeluk in organisaties levend te krijgen en te houden. Dus niet een eenmalige workshop, maar een plan om daadwerkelijk iets te veranderen qua bedrijfscultuur. Een positieve werkcultuur bepaalt het werkgeluk, plezier en succes van je organisatie en team. Haar boek Het Happy Office Manifest ligt sinds september 2020 in de boekhandel en is een aanrader!

  Ronald Smit

  Wim Hof Methode Power Breath instructeur, motivator, inspirator, vitaliteitscoach

  Thema: Power Breath methode, vitaliteit door ademhaling

  Veel mensen met een zittend beroep ervaren veel stress, gebrek aan energie en slaap. Met de juiste functionele training, voeding, ademhaling en leefstijl aanpassingen geven we het lichaam de juiste houding terug. Hierdoor voel je je weer fit en gezond! Met de Powerbreath methode heb je onmiddellijk een tool die je altijd & overal kunt toepassen en de resultaten van ontspanningsresultaat is direct. Een ongelooflijke ervaring om mee te maken. Voor ABN Amro was Wim Hof in eigen persoon uitgenodigd op de Leadership Day 2015 en alle 350 managers gingen na de powerbreath training in de ijsbaden zitten. Ronald is voor kleinere teambuilding sessies de beste instructeur en inspirator. De koude uitdaging is voor management teams een enorme energie boost!

  Gerard Alderliefste

  Verslavingsarts en muzikant

  Thema: Keuzes in je leven, verslavingen, passie en geluk

  Door de bijzondere combinatie van muziek en gedegen info over verschillende onderwerpen van het leven met zijn jongensachtige bravoure, is dit entertainment & informatie samen!

  Gerard leidt twee levens, als verslavingsarts en als muzikant al meer dan 25 jaar! Gerard zingt in het Frans en Nederlands. En hij vertelt. Over drugs, verslaving als verdoving, zijn passie voor muziek met de energie die we op het podium zagen bij Paul de Leeuw op TV, met Ramses Shaffy, Concert in Rosso en in de theaters.  Naast een schooltour langs middelbare scholen waarbij ouders en leerlingen vanaf 15 jaar worden geïnspireerd en geïnformeerd over keuzes maken, spreekt & zingt hij ook (online) bij bedrijven. Hij maakt zelf geen keuze, maar leeft! Dubbel!

  Joyce de Ruiter

  Inspirator, auteur, coach

  Thema: Wendbaarheid in tijden van verandering, verander coach, veerkracht

  Hoe neem je de regie en zie je veranderingen als kansen? Het is een keuze om een bedreiging als een kans te zien. Joyce heeft het syndroom van Usher, heeft jarenlang als communicatie adviseur gewerkt bij KPN. Zij kent de grote bedrijven waarbij communicatie belangrijk is dus ook aan de andere kant van de tafel en weet precies wat er speelt intern. Sinds een aantal jaren staat ze als spreker op het podium om mensen te inspireren. Ze deelt haar drie principes over wendbaarheid  en geeft mensen concrete handvatten om hun unieke talenten te ontdekken. ‘Elk probleem biedt een kans, maar je moet de keuze maken hoe ermee om te gaan’, dat is haar motto.  In 2020 kwam haar boek ‘Niet Horen Niet Zien Niet Zwijgen’ uit en ze is een veelgevraagd TV en radio gast bij Humberto Tan en M.

  Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirators

  Wouter de Jong

  Oprichter en schrijver van MindGym, Sportschool voor de Geest. Motivator pur sang, acteur en auteur

  Thema: Mensen in hun kracht zetten

  De methode van Wouter zet mensen, teams en organisatie in hun kracht. Hij doet dit door het aanleren van simpele denkwijzen en technieken die iedereen kan toepassen. Het resultaat is mensen die met meer plezier, autonomie en effectiviteit werken en leven. 

  Hij durft alles te zeggen zonder te kwetsen. Door gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde methodes wordt op organisatie niveau gewerkt aan meer effectiviteit, voldoening en betekenis. Motivatie nodig met een teambuilding sessie, dan is Wouter de aangewezen spreker voor jouw bedrijf!

  Suzan de Roemer

  Meditatie begeleider en mindfulness trainer van Mindful-Matters, warm, nuchter, vrolijk, sprankelend en down-to-earth
  Thema: Een bewust en wakker bestaan is zoveel prettiger, Focus on what matters!
  Voor zowel bedrijven als particulieren organiseert Suzan trainingen en online sessies op gebied van bewust leven in het huidige moment. Een feit is, dat meer dan 40% van onze tijd zijn we afgedwaald in onze gedachten. Tijdens een vergadering heb je opeens een stuk gemist, je kopje koffie is op en je hebt het eigenlijk niet eens geproefd. Door interactieve oefeningen geeft Suzan inzicht hoe gedachten werken en maakt het begrijpelijk en helder.
  Het is bewezen dat medewerkers die mindfull werken, productiever en meer oplossingsgericht zijn.

  Charles Wolf

  Consultant | Senior Trainer | Insights Discovery partitioner| Motivator Kenneth  Smit

  Thema: Succesvolle Communicatie & Sales

  Charles is een optimist pur sang. Hij kan goed overtuigen en weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Door zijn enorme ervaring weet hij in een hoog tempo met veel interactie zijn kennis op gebied van sales en communicatie over te dragen. Speciaal voor deze tijd heeft hij in samenwerking met Inspired ByBar online inspiratiesessies ontwikkeld om je team direct met zijn tips aan de slag te laten gaan.

  Foto-Naomi-rood-semi-smile

  Naomi Sedney

  Consultant |Trainer | MA INSEAD | Oprichter The Inclusion Factory

  ThemaDiversiteit & Inclusiviteit en vrouwelijk leiderschap

  Als een organisatie zich focust op een diverse en inclusieve cultuur, trek je talent aan en houd je hen vast. Door haar jarenlange ervaring in Nederland en het buitenland, o.a. als International Marketing Manager bij Heineken BV, weet ze wat er speelt bij grote bedrijven.

  Naomi adviseert met trainingsprogramma’s op diversiteit en inclusief leiderschap. Ook sprak zij als keynote spreker bij diverse events. Met haar master heeft zij onderzoek via INSEAD verricht. Een online inspiratiesessie over vrouwelijk leiderschap is speciaal voor Inspired ByBar events ontwikkeld.

  Zichtbaar & voelbaar resultaat