Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Online events

Helaas lukt dat klopje op de schouder nu even niet! Hoe inspireer jij jouw team tijdens thuiswerken en op afstand?

Keep up the Spirit, Stay Connected!

‘Keep up the Spirit’ is een motivatie programma waarbij naast een online event ook een motivatiefilm SAMEN en VOOR je medewerkers wordt gemaakt. Je ontvangt daarnaast een bonus tip van een bekende Inspirator/spreker als motivatie!
Naast de motivatiefilm kan je als leidinggevende kiezen voor een live webinar door dezelfde inspirator en zijn boek naar elk huisadres met een persoonlijke note sturen. Mikkel Hofstee van Lifeguard is auteur van De Oermens 2.0, Wouter de Jong schreef Mindgym, Sportschool voor de Geest, Erik Smithuis heeft meerdere boekjes geschreven over positiviteit binnen een organisatie, Joyce de Ruiter gaf een nieuw humoristisch boekje over veranderingen uit met ‘De lamme leidt de Blinde’.  Christian Kromme sprak voor medewerkers ter inspiratie bij Arcadis en Rabobank over Disruptive Technology. Zijn boek Humanification is in deze online wereld een eye opener. Deel je visie als manager, verbindt en inspireer je medewerkers met regelmaat. SAMEN sterk!
Met deze herhalingsstrategie KEEP UP THE SPIRIT door middel van de motivatiefilm, boek en online workshop creëer je als organisatie een positief bedrijfsimago. Medewerkers zijn trots op hun bedrijf en nieuw aan te trekken personeel ziet jullie visie. Er zal nog lang over gesproken worden en via social media gedeeld. Twee vliegen in een klap!

Geïnteresseerd?

    Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - Inspirators

    Tip van een Inspirator in Coronatijd

    Zichtbaar & voelbaar resultaat