Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

One day Business Retreat

One Day Business Retreat

De afgelopen jaren heb ik als Event Manager in Hong Kong en de ZuidAs Amsterdam een groei van ziekteverzuim, stress, ontevredenheid en burnout klachten gezien.
De meest succesvolle managers, die hier geen last van hebben, doen aan sport en/of meditatie als tegenpool van hun stressvolle jobs. Je hoofd leegmaken, hoe doe je dat snel en wat past bij jou als leider of bij jouw team? Het belangrijkste kapitaal van een organisatie in de 21e eeuw zijn haar werknemers. Als zij gemotiveerd zijn, energiek en betrokken zijn, komen de beste samenwerkingen tot stand en zal succes niet uitblijven.
In 2019 heb ik daarom het concept One Day Business Retreat ontwikkeld in samenwerking met een aantal experts op het gebied van motivatie en welzijn. De inspirators/sprekers bieden op deze offline dag technieken aan om stress te verlagen, focus te verhogen en hiermede een goede balans van werk & privé te vergroten.Een gemotiveerde en tevreden werknemer presteert beter en dat komt ten goede van het bedrijf.
Een uniek tailor made programma met keuze uit prominente sprekers zoals Mikkel Hofstee van Lifeguard of Mark Tichgelaar van Focus Academy.