Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - banner

Welzijn en groei

Een event zonder verdieping en verbinding is zo weer vergeten!

Hoe kun je gelijktijdig het welzijn en daardoor de prestaties van je medewerkers verhogen?

In 2017 groeiden burn-out klachten in Nederland met 16% volgens het TNO*. Succesvolle en gelukkige leidinggevenden doen aan sport en/of meditatie als tegenpool van hun stressvolle jobs. Je hoofd leegmaken, hoe doe je dat snel en wat past bij jou als leider? En hoe ben jij een voorbeeld voor je team en medewerkers? Als zij gemotiveerd, energiek en betrokken zijn, komen de beste samenwerkingen tot stand en zal succes niet uitblijven. 

Als jouw medewerkers happy zijn, zal dat hun prestaties en de omzet van je organisatie verhogen

De UK Mental Health Foundation erkent dat mensen die hun werk-privébalans beter beheren 21% harder werken. Dit wordt ondersteund door het OCED*-onderzoek dat  te lange dagen werken de productiviteit vermindert. Door teambuilding inspiratie sessies als (online) event te organiseren met focus op ontwikkeling, verbinding en verdieping, besteed je als werkgever aandacht aan een ​​gezonder evenwicht tussen werk en privé. En uiteindelijk levert dat meer succes op binnen je organisatie!
De inspirators bespreken thema’s als Focus, De-Stress, Gezondheid, Topprestatie, Vitalilteit, Leiderschap en Communicatie . Ik adviseer na een persoonlijk gesprek welk thema en spreker het beste bij de organisatie passen.
Meer info:

Geïnteresseerd?

    Zichtbaar & voelbaar resultaat