Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

ABN Amro Nieuwjaarsfeest

Nieuwjaarsfeest thema Brasil

Chinees Nieuwjaar is het belangrijkste feest van het jaar in Hong Kong. Drie jaar op een rij organiseerde Inspired ByBar Events de thema avonden voor ABN Amro medewerkers. Een avond van entertainment met Braziliaanse  danseressen, heerlijke dineren, feesten en dansen. Highlight van de avond is de raffle met grote prijzen en een spel om iedereen met iets moois naar huis te laten gaan.

Aantal personen: 350

Nieuwjaarsfeest thema Africa

Het tweede Chinees Nieuwjaars diner was in het teken van  Africa. Met een ware Lion King optocht met Afrikaanse trommelaars en dieren werd de avond geopend. De mooiste outfits werden beloond met de best dressed wedstrijd. Voor de eer strijden medewerkers met diverse live optredens, gek is niet gek genoeg.

 

Aantal personen: 350

 

 

 

 

Nieuwjaarsfeest thema Bollywood

Het thema voor ABN Amro feest kiest het team zelf. De entertainment was dit jaar geheel in de stijl van Bollywood. Een avond  met optredens van de Indiase danseressen, een echte handlezer, henna hand tattoeages, heerlijke Indiase curry’s en tot diep in de nacht de voetjes van de vloer.

 

Aantal personen: 350

 

 

 

 

Je hebt veel personeelsfeesten voor ons georganiseerd. Allemaal een groot succes. Je bent een fantastische facilitator. Zeer aan te bevelen, wereldwijd!
Rob Mom, Head Human Resources Corporate