Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - nieuws

Ik ben een senior, dus een nieuw logo!

Ik ben een senior, dus een nieuw logo!

“Jouw senioriteit is echt een pré”. Het laatste jaar krijg ik het woord ‘senior’ vaak te horen en eerlijk gezegd, gruwelde ik ervan. Toch moet ik eerlijk toegeven, dat ik deze week weer een jaartje ouder & wijzer ben geworden en het nieuwe 40 gepasseerd ben. Daarnaast werk ik al meer dan 30 jaar (!), blijf ik studeren om mijzelf te ontwikkelen en moet ik af en toe een grijze haar uittrekken!

Natuurlijk bedoelen mijn relaties het als een compliment. Je hebt ervaring, je straalt expertise uit en je bent een event professional. Het duurde alleen even voordat ik dit door had, zoals wel vaker met woorden die spontaan tegen je worden gezegd en je dit toch wat anders interpreteert.

Begin dit jaar was voor mij een omslag met belangrijke beslissingen voor wat betreft mijn eigen bedrijf. Een definitieve keuze als freelancer in Nederland. Wat wil ik de aankomende 10 jaar nog bereiken en wat is mijn kracht naast die seniore uitstraling? Helaas had ik niet genoeg tijd om dit goed uit te diepen. Het is zogenaamd altijd druk en er kwamen echt leuke dingen op mijn pad!

Dat was de reden dat ik mijzelf een Business Coach gunde, een zogenaamde dag op de hei en brainstormen over de toekomst in februari. Een business scan maken, een aantal boeiende gesprekken met andere interessante mensen gaven steeds meer richting tot een nieuw business plan. Het is zoiets als volwassen worden. Je onderzoekt, valt en staat weer op, het duurt even voordat je weet wat je wilt en welke richting je kiest. Eigenlijk net als mijn dochters van 18 die in deze fase zitten. Maar eerlijk gezegd, maakte ik hiervoor geen tijd vrij de afgelopen maanden.

En toen kwam Corona. Al mijn evenementen zijn gecanceld en opeens heb ik zeeën van tijd! ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’, zei Cruijff altijd. De paniek & onrust in mijn lijf daalde in en mijn creatieve brein ging aan. Binnen een week bedacht ik een nieuw idee ‘Keep up the Spirit, Stay Connected’ voor bedrijven en hun medewerkers in een tijd van thuis werken. Volgende week zullen jullie hier meer van zien op social media.

Inspired Events ByBar - Verbinden, inspireren en verdiepen - nieuws

Ik organiseer personeelsevenementen met Inspiratie en Diepgang

Een nieuwe website is in de maak en ik ga als de brandweer met allemaal leuke plannen, ondanks de crisis. Ik kijk enorm uit naar een nieuw begin na Corona en ben alvast aan het aftellen. Met trots deel ik daarom mijn nieuwe logo Inspired ByBar Events.

Be inspired! XBar

Het gevoel om mijn kracht van verbinden en senioriteit uit te stralen kreeg hiermee een boost. Zeven jaar geleden in HongKong ontwierp een Amerikaanse designer het logo en bedachten we mijn bedrijfsnaam Inspired ByBar. Je hoorde toen het woord ‘Inspireren’ amper. Nu is het een modewoord en toch past het nog steeds bij mij. Het logo van Inspired ByBar met een lieflijk silhouette van mij als jonge vrouw, klopte alleen niet meer. Dus de stoute schoenen aan getrokken en mijn creatieve vriendin gevraagd een nieuw logo te ontwerpen, die past bij de Bar van deze tijd met een duidelijke boodschap;